UVJETI KORIŠTENJA I PRAVNE NAPOMENE

Molimo Vas da pažljivo pročitate ovo priopćenje. Pristupom ovim stranicama prihvaćate sve rizike koji nastaju njenim korištenjem te prihvaćate da ćete upotrebljavati sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Zaštita Vaše privatnosti vrlo nam je važna. Čuvat ćemo i poštivati Vaše osobne podatke. Mi ih prikupljamo kako bi Vas putem telefona, pošte, e-maila ili drugom vrstom komunikacije obavijestili o našim proizvodima i uslugama koje bi Vas mogle zanimati.

Zdravlje za sve j.d.o.o. / Genetski kod j.o.o. jamči da podatke koje prikupimo nećemo ustupati trećim osobam. Iznad svega, u svakom trenutku imati ćete mogućnost upozoriti nas kako ne želite da Vaši podaci budu korišteni.

Internetska stranica daje općenite informacije o brojnim temama, proizvodima i uslugama vezanim uz zaštitu zdravlja. Svrha tih informacija nije davanje medicinskih savjeta ili uputa o upotrebi pojedinih proizvoda kao niti promocija pojedinih proizvoda. Ova internetska stranica ne sadrži potpune medicinske informacije i načinjena je kao dodatak, a ne kao zamjena za stručnost, znanje i vještinu procjene medicinskog osoblja koje se brine o bolesniku niti kao preporuka za bilo koji određeni program liječenja. Niti jedan bolesnik ne bi se smio koristiti informacijama sadržanima na ovoj internetskoj stranici za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenog problema ili bolesti bez konzultacije s kvalificiranim medicinskim osobljem. Za specifične savjete i upute o proizvodima i uslugama koji se spominju na ovoj internetskoj stranici, molimo obratite se izravno medicinskim izvorima, liječničkom ili ljekarničkom osoblju te tijelima koja izdaju rješenja o stavljanju lijekova i medicinskih pomagala u promet u vašoj zemlji.

Dokumenti objavljeni na www.moderna-dijagnostika.hr ne smiju se kopirati osim u slučaju korištenja kopija za nekomercijalnu i osobnu upotrebu. Kopiranje, reprodukcija ili distribucija informacija sadržanih na ovoj internetskoj stranici dopuštena je jedino uz prethodno izričito odobrenje Zdravlje za sve j.d.o.o. / Genetski kod j.o.o..

Iako činimo sve napore kako bi osigurali točnost i pravovremenost informacija na ovoj stranici, nismo odgovorni za eventualnu netočnost informacija, štetu nastalu korištenjem takvih informacija ili povremeno nefunkcioniranje stranice. Linkovi ili tekstovi prema trećim pravnim ili fizičkim osobama koji se pojavljuju na ovoj stranici ovdje služe isključivo Vama. Zdravlje za sve j.d.o.o. / Genetski kod j.o.o. ovime isključuje svoju odgovornost za svaku izravnu i/ili neizravnu štetu koja proizlazi ili bi mogla proizići iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja njenih internetskih stranica kao i za bilo kakvu pogrešku ili propust u sadržaju. Koristeći navedene linkove i tekstove napustiti ćete ove stranice. Pošto Zdravlje za sve j.d.o.o. / Genetski kod j.o.o. nema kontrolu nad tim stranicama, njenim sadržajem, točnošću ili sigurnošću, te takve stranice koristite na vlastitu odgovornost.

Zaštitni znakovi i logotipovi prikazani na ovim stranicama zaštićeni su Zakonom o zaštitnim znakovima i međunarodnim sporazumima i svaka neovlaštena upotreba podložna je zakonskim kaznama. Nad svim slikama i informacijama sadržanim na ovoj internetskoj stranici postoje autorska prava. Svi nazivi proizvoda zaštićeni su žigovima njihovih legitimnih vlasnika.

Zdravlje za sve j.d.o.o. / Genetski kod j.o.o. pridržava pravo bilo kakve izmjene sadržaja ove internetske stranice, u bilo koje vrijeme i zbog bilo kojeg razloga, bez prethodne obavijesti te isključuje svoju odgovornost za moguće posljedice takvih izmjena.