O poliklinici 2019-01-31T15:53:47+00:00

OSNOVNI PODACI

Tvrtka: Poliklinika MODERNA DIJAGNOSTIKA d.o.o. za obavljanje zdravstvene djelatnosti

Skraćeni naziv: Poliklinika MODERNA DIJAGNOSTIKA d.o.o.

Sjedište i adresa: Zagreb, Palinovečka ulica broj 45

Osnovna djelatnost: Specijalističko-konzilijarna zdravstvena zaštita, dijagnostika i medicinska rehabilitacija, osim bolničkog liječenja iz područja dermatologije i venerologije, ginekologije i opstetricije, pedijatrije, urologije i interne medicine

Pravni oblik: Društvo s ograničenom odgovornošću

Direktor: Tomislav Budinšćak, mag. oec.

OIB: 57712292254

Matični broj subjekta (MBS): 080448044

Registarski sud: Trgovački sud u Zagrebu

IBAN: HR09 2412 0091 1390 0402 7

Banka: Slatinska banka d.d.

S.W.I.F.T.: SBSL HR 2X

VRSTE PLAĆANJA

JEDNOKRATNO PLAĆANJE

 • Gotovina
 • MasterCard
 • Maestro
 • American Express
 • VISA
 • Diners
 • Po ponudi
 • Transakcijski račun

PLAĆANJE NA RATE (od 0 do 12 rata)

 • MasterCard
 • Maestro
 • MBCard
 • VISA Electron

Banke čije kartice mogu na rate: Erste&Steiermarkische bank d.d., Slatinska banka d.d, Istarska Kreidtna Banka Umag d.d., Jadranska Banka d.d., Veneto Banka d.d., Kreditna Banka Zagreb d.d., Primorska Banka d.d., Sberbank d.d., Kentbank d.d.

OSIGURAVAJUĆA DRUŠTVA

Ukoliko imate dopunsko zdravstveno osiguranje kod neke od navedenih osiguravajućih kuća, pregled u poliklinici možete obaviti i preko njih.

Osiguravajuća društva s kojima uspješno surađujemo:

CROATIA zdravstveno osiguranje osnovano je u ožujku 2004. godine kao društvo specijalizirano za privatno zdravstveno osiguranje i izdvojeno kao tvrtka kćer CROATIA osiguranja , najveće osiguravajuće kuće u Republici Hrvatskoj.

CROATIA zdravstveno osiguranje ove godine obilježava 10 godina svoga rada. Tijekom tog razdoblja tvrtka kontinuirano gradi poziciju lidera te uspješno posluje na tržištu dobrovoljnih zdravstvenih osiguranja, prilagođavajući se svojim programima potrebama i željama svojih osiguranika.

CROATIA zdravstveno osiguranje sa svojom ponudom iz područja dopunskog i dodatnog zdravstvenog osiguranja, prilagođenoj svim dobnim skupinama, sa širokim krugom suradnih ustanova, te s ponudom koju pružaju vlastite poliklinike nudi zaokruženu cjelinu zdravstvenih usluga, pružajući sigurnost kako tvrtkama, tako i pojedincu i cijeloj obitelji.

UNIQA osiguranje dio je UNIQA grupe koja posluje u 19 europskih zemalja te je sa svojih 22.000 zaposlenika i preko 10 milijuna klijenata, jedna od vodećih osigurateljnih grupa u srednjoj i istočnoj Europi.

Društvo je preko UNIQA grupe reosigurano kod vrhunskih svjetskih reosiguratelja: Münich Re, Swiss Re, Hannover Re, SCOR i AXA. UNIQA u Hrvatskoj posluje već 16 godina tijekom kojih bilježi stalan rast.

Kvalitetni i inovativni proizvodi namijenjeni pravnim i fizičkim osobama te visok nivo usluge poslovni su imperativ UNIQA osiguranja. Posebna briga posvećuje se uvođenju novih tehnoloških rješenja, usavršavanju poslovnih procesa te kvalitetnoj i brzoj isplati šteta.

GRAWE Hrvatska d.d. prvo je međunarodno osiguravajuće društvo u Republici Hrvatskoj osnovano 1993. godine pod imenom Prima osiguranje d.d. Od 2000. godine posluje pod imenom GRAWE Hrvatska d.d. Prisutno je u 58 ureda diljem Hrvatske i zapošljava više od 700 zaposlenika. Najuspješnija je tvrtka kćer austrijskog koncerna GRAWE Insurance Group.

Svoje umijeće poslovanja temelji na respektabilnom znanju i 187 godina dugoj tradiciji poslovanja matičnog društva poznatog po tome da odgovorno skrbi o sredstvima koja su mu povjerili klijenti. Politika poslovanja društva utemeljena je na individualnom pristupu korisniku. U skladu s takvim pristupom tržištu GRAWE je izgradio jaku prodajnu mrežu koja svojim profesionalnim načinom poslovanja stoji na usluzi zahtjevima korisnika. Konstantan rad na  proširenju i inovaciji ponude usluga osiguranja uz promicanje novih trendova na tržištu osiguranja života, unaprjeđenje poslovnih procesa i tehnika u pristupu korisnicima te školovanje suradnika, koji su temelj uspjeha ovog osiguravajućeg društva, potvrđuju orijentaciju GRAWE Hrvatska d.d. prema dugoročnom i stabilnom poslovanju na domaćem tržištu.

Wiener osiguranje Vienna Insurance Group d.d. dio je vodeće osigurateljne grupe u Srednjoj i Istočnoj Europi – Vienna Insurance Group.

Društvo je započelo s radom u Hrvatskoj u rujnu 1999. godine kao Wiener Städtische osiguranje d.d. – osiguravajuće društvo registrirano za sve poslove osiguranja, ali se bavilo isključivo životnim osiguranjima. 2001. godine, nakon odluke o proširenju djelatnosti i na područje neživotnih osiguranja, Društvo preuzima Kvarner osiguranje d.d. te postaje Kvarner Wiener Städtische osiguranje, a u prosincu 2005. godine pripojeno mu je i Aurum Wiener Städtische osiguranje, čime je proširena prodajna mreža i dodatno podignuta razina kvalitete poslovanja.

Wiener osiguranje trenutno je, prema ostvarenoj premiji, 4. osigurateljno društvo na tržištu na kojem sudjeluje sa 8% udjela. Gotovo 700 zaposlenika i oko 100 prodajnih mjesta diljem Hrvatske svakodnevno je na usluzi klijentima – od kvalitetnog savjetovanja prilikom odabira odgovarajućih osigurateljnih pokrića, pa sve do brze obrade i isplate šteta.