Utvrđivanje spola djeteta 2017-09-18T22:27:45+00:00
Loading...
Loading...
TEST
Baby gender test 2250,00

Utvrđivanje spola djeteta

Čestitamo Vam na trudnoći! Ukoliko Vas zanima spol djeteta, možemo Vam kao zastupnici za International Biosciences ponuditi utvrđivanje spola djeteta i to od 9-tog tjedna trudnoće. To je trenutno najprecizniji, najbrži i najpouzdaniji test na tržištu koji sa 95% točnošću utvrđuje spol djeteta.

Rezultati testa su gotovi za 8 radnih dana.

Postupak testiranja?

Mali dio bebine DNK putem posteljice (placente) se mješa sa majčinom krvi. Izoliranjem uzorka krvi iz fetalne DNK može se utvrditi spol djeteta. Tehnika koja se koristi za utvrđivanje spola je visoko napredna DNK PCR metoda (polymerase chain reaction), kojom se utvrđuje prisutnost Y-kromosoma u fetalnoj DNK iz uzorka.

 

Ukoliko niste znali, spol se određuje temeljem naših spolnih kromosoma. Svaka osoba se rađa sa skupom spolnih kromosoma: žene imaju XX kromosome, muškarci XY kromosome. Kod svih sisavaca muški spol se određuje prisutnošću Y-kromosoma i to je kromosom koji se traži kod DNK testiranja.

Uzimanje uzoraka?

Test je neinvazivan i bezbolan. Uzorke uzima naša djelatnica. Uzima se krv iz vrška prsta. Cijeli proces traje 10-tak minuta.