Osiguravajuća društva 2017-09-18T22:27:49+00:00

OSIGURAVAJUĆA DRUŠTVA

Ukoliko imate dopunsko zdravstveno osiguranje kod neke od navedenih osiguravajućih kuća, pregled u poliklinici možete obaviti i preko njih.

Osiguravajuća društva s kojima uspješno surađujemo:

mdczo01

CROATIA zdravstveno osiguranje osnovano je u ožujku 2004. godine kao društvo specijalizirano za privatno zdravstveno osiguranje i izdvojeno kao tvrtka kćer CROATIA osiguranja , najveće osiguravajuće kuće u Republici Hrvatskoj.

CROATIA zdravstveno osiguranje ove godine obilježava 10 godina svoga rada. Tijekom tog razdoblja tvrtka kontinuirano gradi poziciju lidera te uspješno posluje na tržištu dobrovoljnih zdravstvenih osiguranja, prilagođavajući se svojim programima potrebama i željama svojih osiguranika.

CROATIA zdravstveno osiguranje sa svojom ponudom iz područja dopunskog i dodatnog zdravstvenog osiguranja, prilagođenoj svim dobnim skupinama, sa širokim krugom suradnih ustanova, te s ponudom koju pružaju vlastite poliklinike nudi zaokruženu cjelinu zdravstvenih usluga, pružajući sigurnost kako tvrtkama, tako i pojedincu i cijeloj obitelji.

mduni01

UNIQA osiguranje dio je UNIQA grupe koja posluje u 19 europskih zemalja te je sa svojih 22.000 zaposlenika i preko 10 milijuna klijenata, jedna od vodećih osigurateljnih grupa u srednjoj i istočnoj Europi.

Društvo je preko UNIQA grupe reosigurano kod vrhunskih svjetskih reosiguratelja: Münich Re, Swiss Re, Hannover Re, SCOR i AXA. UNIQA u Hrvatskoj posluje već 16 godina tijekom kojih bilježi stalan rast.

Kvalitetni i inovativni proizvodi namijenjeni pravnim i fizičkim osobama te visok nivo usluge poslovni su imperativ UNIQA osiguranja. Posebna briga posvećuje se uvođenju novih tehnoloških rješenja, usavršavanju poslovnih procesa te kvalitetnoj i brzoj isplati šteta.

mdgr01

GRAWE Hrvatska d.d. prvo je međunarodno osiguravajuće društvo u Republici Hrvatskoj osnovano 1993. godine pod imenom Prima osiguranje d.d. Od 2000. godine posluje pod imenom GRAWE Hrvatska d.d. Prisutno je u 58 ureda diljem Hrvatske i zapošljava više od 700 zaposlenika. Najuspješnija je tvrtka kćer austrijskog koncerna GRAWE Insurance Group.

Svoje umijeće poslovanja temelji na respektabilnom znanju i 187 godina dugoj tradiciji poslovanja matičnog društva poznatog po tome da odgovorno skrbi o sredstvima koja su mu povjerili klijenti. Politika poslovanja društva utemeljena je na individualnom pristupu korisniku. U skladu s takvim pristupom tržištu GRAWE je izgradio jaku prodajnu mrežu koja svojim profesionalnim načinom poslovanja stoji na usluzi zahtjevima korisnika. Konstantan rad na  proširenju i inovaciji ponude usluga osiguranja uz promicanje novih trendova na tržištu osiguranja života, unaprjeđenje poslovnih procesa i tehnika u pristupu korisnicima te školovanje suradnika, koji su temelj uspjeha ovog osiguravajućeg društva, potvrđuju orijentaciju GRAWE Hrvatska d.d. prema dugoročnom i stabilnom poslovanju na domaćem tržištu.

mdmer01

Merkur osiguranje d.d. je među vodećim osigurateljnim društvima u Republici Hrvatskoj. Pružamo usluge u svim segmentima osiguranja osim osiguranja motornih vozila. Naše usmjerenje je k pružanju najbolje usluge i zaštite pojedincu, obitelji, poduzećima i kolektivima.

Osiguravamo nekoliko stotina tisuća ljudi i objekata od najrazličitijih opasnosti. Ponudivši izuzetno kvalitetna i inovativna osiguranja prepoznati smo kao siguran partner.

Oko 80 % portfelja čine razni oblici osiguranja života i štednje s kojima zauzimamo oko 10 % hrvatskog tržišta, a od 1999. godine tim policama pripisujemo dobit  što dokazuje da Merkur zahvaljujući iskustvu i pravilnim procjenama ostvaruje očekivanja svojih klijenata.